Turgutluspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, 2012-2013 sezonunun ilk çalışmasını dün akşam saatlerinde Irlamaz Tesislerinde yaptı.

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, yöneticiler ve bir grup taraftarın hazır bulunduğu sezonun ilk çalışması kurban kesimi ile başladı.

İzinli olan Murat Karakoç, Raşit Sevindir ve Youssef Yeşilmen antrenmana katılmazken, yeni transferlerin tamamı çalışmada yer aldı.

Kırmızı siyahlılar ilk çalışmayı yaklaşık 39 oyuncu ile yaparken yurt dışından gelen bazı gurbetçi oyuncular da antrenmana katıldı.

Onursal Başkan Serhat Orhan, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, ''Turgutluspor her zaman için hedefleri olan üst sıraları kovalayan bir takım olmuştur. Bu sezon da bu durumun süreceğini ümit ediyorum. Transfer çalışmalarımız sürerken iyi hedefi olan oyuncuları kadromuza dahil ettik. Buradaki ekip ile birlikte 2013 yılının Mayıs ayında 1. Lige çıkmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum. Yönetim kurulumuz ve teknik kadromuz başta olmak üzere tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel de kadroyu 26 oyuncuya düşüreceklerini belirterek, ''Çalışmalarımız 6 Ağustosa kadar kendi tesislerimizde sürecek. 2 günlük iznin ardından 9 Ağustosta Kartepe'ye hareket edeceğiz. İlerleyen yıllarda altyapımızdan yetişen genç oyuncularımızı bünyemize kazandırmayı amaçlıyoruz. Sorunsuz başarılı bir lig geçireceğimize inanıyorum'' dedi.

Muhabir: Erkan Şimşek

Yayıncı: Bahri Okumuş

Kaynak: AA