Beyerlispor’dan Şampiyonluk Yemeği

2011-2012 futbol sezonunda Aydın 2. Amatör Küme Büyükler 1. Grupta şampiyonluk ipini göğüsleyen Yeni Beyerlispor, verdiği mangal partisi ile şampiyonluğunu kutladı.

İsabeyli’de bulunan fanatik Nazillisporlu ‘Balıkçı Erkan’ isimli işyerinde düzenlenen mangal partisine Beyerlispor onursal başkanı Mustafa Şanlı, Beyerli köyü muhtarı Beyhan Arıcıoğlu, İsabeyli Şırlanspor teknik direktörü Rahmi Çapkın, Yıldızgücüspor menajeri Önder Şimşek, Yeşilmahallespor yöneticisi Mehmet Sürücü, Nazilli Belediyesi satın alma Müdürü Mehmet Çelik, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri Güngör Sevim ve Ali Dobulga ile Bereketlispor, Hamzallıspor, Durasallıspor, Yıdızgücüspor, Pamukspor, Sevindiklispor takımlarının yönetim kurulu üyeleri ve Beyerlispor kulübü yönetici ile futbolcuları katıldı.

Mangal partisi ile şampiyonluk kutlaması yapılırken, genel kaptan Murat Sarıoğlu’nun açılışını ve sunumunu yaptığı kutlamada başkan Cavit Yılmaz, onursal başkan Mustafa Şanlı ve Beyerli köyü muhtarı Beyhan Arıcıoğlu birer konuşma yaparak futbolculara ve tüm katılanlara teşekkür ederek şampiyonluğu kutladılar. Düzenlenen mangal partisinde teknik direktör Ali Şemci şampiyonluk kupasını Beyerli muhtarına teslim etti. İsabeyli Şırlanspor teknik direktörü Rahmi Çapkın’ın 5 adet maç topu hediye ettiği şampiyonluk yemeğine yoğun programı dolayısıyla katılamayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın kutlama mesajı ve çiçeğini Belediye Satın alma müdürü Mehmet Çelik, kulüp başkanı ve kaptanı Cavit Yılmaz’a sundu.

Şampiyonluk yemeğinde Nazilli’nin ünlü piyanist şantörü Mehmet Yılmaz’ın ücretsiz sunduğu konserinde şarkı ve marşlarla futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve misafirler Unutulmaz bir gün geçirdi. Kulüp başkanı Cavit Yılmaz ve genel kaptan Murat Sarıoğlu, şampiyonluk yemeğine destek vererek ücret talep etmeyen resaturant sahibi Erkan Özhan ve piyanist Mehmet Yılmaz’a teşekkür ettiler .

Kaynak: İHA