Turgutluspor, Altyapıdan İsmail Köse İle Profesyonel Sözleşme İmzaladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, altyapısından 17 yaşındaki İsmail Köse'yi profesyonel kadroya dahil etti.

İmza töreninde konuşan kulüp onursal başkanı ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, 16 kez milli forma giyen İsmail Köse'nin transferini tamamen kendisinin üstlendiğini belirtti.

''İsmail'in tüm masrafı kendi şirketimden karşılanacak'' diyen Orhan, şunları söyledi:

''Gelecek sezon başka takıma transferi söz konusu olursa getirisi tamamen Turgutluspor'a olacak. Bu transferin gerçekleşmesini sağlayan oğlum ve aynı zamanda İsmail'in çocukluk arkadaşı Murat'a teşekkür ediyorum. İsmail isteseydi peşinden koşturan Süper Lig takımlarından birine imza atardı. Bizi tercih ettiği çok mutluyuz.''

İsmail Köse ise yaptığı açıklamada, ''Bana büyük emek harcayan takımıma profesyonel imza atmaktan çok mutluyum. Bana güvenenlere layık olacağım. Turgutluspor'da daha başarılı olarak 4 büyüklerden birine gitmeyi hedefliyorum. Bu hedefimi bu yıl göstereceğim performansla gerçekleştireceğim'' diye konuştu.

Köse'nin 3 yıllık imza attığı törene Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan, altyapı sorumlusu Salih Özsoy, İsmail Köse'nin babası Recep Köse ile takımın eski genel kaptanı Ahmet Bahçeci de katıldı.

Muhabir: Erkan Şimşek / Bahri Okumuş

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA