Mc Donald's Kadın Voleybol Milli Takımı'na Sponsor Oldu

Londra’da düzenlenecek 2012 Londra Olimpiyatları'nın resmi restoranı McDonald’s, Kadın Voleybol Milli Takımı’nın resmi sponsoru oldu.

Sponsorluk anlaşmasına, Voleybol Fedearasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır, Kadın Voleybol Milli Takımın Kaptanı Esra Gümüş ve teknik direktör Marco Aurelio Motta katıldı.

Kadın Voleybol Milli Takımı'nın da tam kadro takip ettiği toplantıda konuşma yapan Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, olimpizm felsefesinin yaygınlaşması için bir çok projeye imza atmış bir markanın, kendilerine spronsor olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Karabıyık, şunları söyledi: “Dünya çapında olimpiyatların en köklü firmalarından biri ile anlaşıyoruz. Bizi seçtikleri içinde mutluyuz. Olimpizm felsefesinin yaygınlaşması için bir çok projeye imza atmış marka bize sponsor oluyor ne mutlu.” McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır ise desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, “76 yıldır olimpiyatlara sponsor oluyoruz. Şimdi Milli Takıma’da olduk. Bu çok güzel bir olay. Bundan sonra bazı altyapı projelerimizde olacak. Mc Donald’s olarak Voleybol Milli Takımı'na olimpiyatlara hoş geldin demek istedik.” dedi

Kadın Voleybol Milli Takımın Kaptanı Esra Gümüş’de, Mc Donald’s a teşekkür ederek, “Bizi çok zor mücadeleler bekliyor. Bu mücadelede yanımızda büyük bir marka olan Mc Donald’s olacak. Kendilerine takım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

FUTBOL YİNE ÖNÜMÜZE GEÇTİ

Bir basın mensubunun Takım Kaptanı Esra’ya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sizi konutuna davet etti mi? sorusuna, “Başbakanımız bizi davet etmedi, çünkü bir ara biz maçları kazanırken kendisi yurtdışındaydı. Sonrasında ise futbolun gölgesinde kaldık. Kasımpaşa’yı davet etti bizi etmedi.” diye cevap verdi.Kaptan Esra'nın bu açıklamasının ardından toplantıyı takip eden basın mensupları ile diğer katılımcılar arasında gülüşmeler olurken, araya giren Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini de makamına davet ettiğini, fakat o dönemde oyuncuların tatilde olduğu için ve toparlamanın zor olacağını düşünerek olumlu cevap vermediklerini, görüşmenin de bu nedenle gerçekleşemediğini söyledi.