Orduspor 1 - 0 Samsunspor

Spor Toto Kupası A Grubu'nun 5. hafta maçında Orduspor, konuk ettiği Samsunspor’u 1 – 0 yenerek namağlup liderliğini devam ettirdi.

Orta saha mücadelesinde geçen maçın ilk yarısında, Ribeiro’nun ortasına iyi yükselen Bruno topu ağlarla buluşturdu. Bruno böylece Spor Toto Kupasında oynadığı son üç maçta da gol atarak formasının hakkını verdi.İki takımda da sarı ve kırmızı kartla cezalandırılan futbolcu olmazken, tribünlerde de her iki takım seyircisi arasında dostluk rüzgarları esti.Maçtan sonra açıklama yapan Samsunspor Teknik Direktörü Kasım Çıtlak, iyi bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, genç futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Orduspor T. Direktörü Hector Cuper ise; beklenenden daha zor bir maç olduğunu belirtirken, motivasyonu zor olan bir maçı kazandıkları için oyuncularımı kutluyorum, üst üste 5 maçı kazandıkları onları kutluyorum, dedi.

Galatasaray’dan sezon başında kiralık olarak alınan Stancu’nun önümüzdeki sezon için Orduspor’da forma giyip giymeyeceğinin sorulması üzerine Cuper; “Sadece istemek yetmiyor, bu yönetimsel bir iş. Galatasaray verir mi vermez mi bilmiyorum ama ben gerekli görüşümü yönetime sunacağım. Benim için en önemlisi oyuncunun kalmak isteyip istememesidir. Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun kalmak istemiyorsa böyle oyuncularla işim olmaz, eğer kalmak istiyorsa her zaman onunla çalışmak isterim” dedi.