Ödemiş Belediyespor 'Şampiyonluk' Maçına Çıkıyor

U-13 kategorisinde grubunda lider olarak emin adımlarla ilerleyen Ödemiş Belediyespor, ligde attığı 29 gol ve 15 puan ile liderlik koltuğunu kimseye bırakmıyor.

Yakın takipçisi olan Selçuk Belediyespor ile hafta sonu şampiyonluk maçına çıkacak olan Ödemiş Belediyespor, maçtan alacağı galibiyet ya da beraberlik halinde, Ödemiş Saraçoğlu Stadı’nda şampiyonluk turunu atmağa hazırlanıyorlar. Takımın tecrübeli antrenörü Cemalettin Tekkurşun “Hedefimiz bol gollü bir galibiyet almak. Ayrıca kendi saha avantajını değerlendirerek, şampiyonluk sevincini yaşamak istiyoruz. U-13 kategorisinde yer alan çocuklarımız bugüne kadar grupta güzel maçlar çıkararak 15 puan ile liderliği elinde bulundurdular. Bu anlamda önümüzdeki hafta sonunda son maçımız olan Selçuk Belediyespor U-13 takımı karşısında ise galibiyetten başka bir alternatif asla düşünmüyoruz. Bu önemli maça ise her gün yaptığımız çalışmalarla en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

Ödemiş Belediyespor U-13 takım kaptanı Alper ve takım oyuncuları pazar gün ki önemli maç öncesi “galibiyet” mesajı verdiler.

Ödemiş Belediyespor U- 13 takımı önümüzdeki Pazar günü oynayacağı Selçuk Belediyespor U-13 takımı ise zorlu maç öncesi adeta 3 puana kilitlenirken, takım kaptanı Alper ise, “Takım arkadaşlarımız ile bu son maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bizlerin en büyük hedefi ise Ödemiş Saraçoğlu Stadı’nda ailelerimizin bizlere verecek olduğu destek ile şampiyonluk turu atmak en büyük hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Ödemiş Belediyespor U-13 kategorisinde 4 takım kalecisi olan İsmail, Tahir, Oğuzhan ve Muhammed, tecrübeli kaleci antrenörü Serdar Yeşilbalkan eşliğinde çalışmalarını aralıksız sürdürürlerken, kaleci antrenörü Serdar Yeşilbalkan ise, “ Takımda 4 kalecimiz yapılan idmanlarda adeta forma savaşı veriyor. Ama sonuçta hangisi kaleye geçerse geçsin, hepsi de Ödemiş Belediyespor U-13 takımının şampiyonluğu için ter dökeceklerine bütün kalbimizle inanıyoruz” dedi.

Ödemiş Belediyespor U-13 takım oyuncuları önümüzdeki Pazar günü oynayacakları zorlu Selçuk Belediyespor maçı öncesi tüm futbol severlere seslenerek; “Öncelikle değerli ailelerimiz ve değerli Ödemişli tüm spor severleri Pazar günü Ödemiş Saraçoğlu Stadı’na bekliyoruz. Bize verilen destek ile iyi bir mücadele ve iyi bir futbol karşılaşması izlettirmek için de elimizden gelen gayreti takım olarak göstereceğiz” mesajı verdiler .

Kaynak: İHA