Bizi Dikkate Almazlarsa Boş Tribünlere Oynarlar

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programına telefonla bağlanan Ultraslan taraftar grubu başkanı Oğuz Altay, Galatasaray'da yıllardır tartışılan 'liseli' kavramını eleştirirken, yönetime tehdit gibi mesajlar gönderdi.

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan Başkanı Oğuz Altay, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programına katılarak çok tartışılacak açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da yıllardır bitmeyen 'liseli' tartışmalarına tepki gösteren Altaylı 'Artık bizim başarılar peşinde koşacağımız, hepimizin kenetlenmesi gereken bir dönemdeyiz. Kimin Galatasaray'ı daha çok sevdiğini iddia edebilirsiniz ki. Bunun bir terazisi var mı? Bir liseli Galatasaray'ı benden daha çok sevdiğini iddia edebilir mi? Veya ben sokaktaki bir çocuktan Galatasaray'ı çok sevdiğimi söyleme lüksüne sahip miyim? Bizim burada yapmamız gereken birşey var. Gerçekten bu konuları artık bir kenara kaldırarak ama halının altına süpürerek değil, Galatasaray'ın da 25 milyon taraftarı olduğunu bilerek, hepimizin kenetlenerek devam etmesi şeklinde bir görüşümüz var. ' dedi.

GALATASARAY 3-4 BİN KİŞİNİN DEĞİLDİR
Liseli kavramının Galatasaray içerisinde kanayan bir yara olduğunu söyleyen Altaylı 'Galatasaray 3-4 bin kişinin yöneteceği bir yer olamaz, her Galatasaray taraftarı da Galatasaray Lisesi'nden gurur duyar. ' dedi.

O ZAMAN BOŞ TRİBÜNLERE OYNARLAR

Taraftarların dikkate alınmadığı takdirde maçlara gitmeme tehdidinde bulunan Altay 'Ultra Aslan farklıdır ve onun için bazen yaptırım uygular. Ultra Aslan bu kadar basite algılanacak, kayda değer şekilde görülmeyecekse söz hakları da olmayacaksa, herkes bundan sonra Büyükşehir Belediye gibi boş tribünlere oynasın. O zamanda taraftarın ne kadar önemli olduğu ortaya çıksın. ' dedi.

BEYAZ GAZETE