Gediz Anadolu Lisesi Takımı, Tavşanlı'daki Oryantiring Yarışlarında İl Birincisi Oldu

Gediz Anadolu Lisesi takımı, Tavşanlı'da gerçekleştirilen oryantiring yarışlarında il birincisi oldu.

Oryantiring İl Birinciliği yarışları, Tavşanlı Moymul Mahallesi'nde, 18 kulüp ve okuldan 173 sporcu ve 15 hakemin katılımıyla yapıldı.

Küçük erkeklerde Şamil Önol birinci, Mehmet Batı ikinci, Alper Altıntaş üçüncü, küçük kızlarda Zehra Karaman birinci, Beyza Güçlü ikinci ve Cennet Yüce üçüncü oldu.

Yıldız erkeklerde birinciliği Furkan Güder, ikinciliği Ali Yılmaz, üçüncülüğü Furkan Şentürk, yıldız kızlarda birinciliği Ayşenur İlhan, ikinciliği Merve Yeşilbaş, üçüncülüğü Ceyda Ertürk elde etti.

Genç erkeklerde Talha Bayram birinci, Regaib Uysal ikinci, Veli Anç üçüncü, genç kızlarda Büşra Muslu birinci, Lalehan Kılıç ikinci, Beyza Genç üçüncü sırada yer alırken, genç erkekler elitlerde Sami Boncuk birinciliği, Abdülkadir Yavuz ikinciliği, Oğuz Kılıç üçüncülüğü, open erkeklerde Vedat Akan birinciliği, Mehmet Kader ikinciliği, Hüseyin Kurt üçüncülüğü, open kızlarda da Medine Çakır birinciliği elde etti.

Gediz Anadolu Lisesi'nden genç kızlarda Seher Aba, genç erkeklerde Halil İbrahim Çetmi ve Berkay Akçapınar ve open erkeklerde Vedat Akan yarıştı.

Kategorisinde il birincisi olan Vedat Akan, takım halinde ilk kez katıldıkları yarışlarda başarılı olduklarını bildirdi.

Takıma yeni sporcular alarak güçlendirmeyi ve diğer organizasyonlara da katılarak ilçeyi ve okulu daha büyük başarılarla temsil etmek istediklerini belirten Akan, ''Yeni kupa ve madalyalar almak ve hedef büyütmek arzusundayız'' dedi .

Kaynak: AA