Hava Yoluyla İzmir'e Gelen Takım Kafilesi,Taraftarlarca Coşkuyla Karşılandı

Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor'un takım kafilesi, hava yoluyla geldiği İzmir'de, taraftarlarınca coşkuyla karşılandı.

Takımlarının tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig'e yükselmesini kutlayan taraftarlar, belediyece tahsis edilen 5 otobüs ve 25 midibüs ile özel araçlarıyla takımlarının Trabzon'dan geleceği İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na gitti.

Yolcu kapısında Akhisar Belediye Bandosu'nun çaldığı müziklere eşlik eden taraftarlar, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcuların yer aldığı, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın da eşlik ettiği Akhisar Belediyespor'un takım kafilesini tezahüratlarla karşılayarak, şampiyonluk sevincini paylaştı.

-Polis ile taraftarlar arasında arbede-

Takım otobüsünün havaalanının yolcu kapısından ayrılması sırasında Çevik Kuvvet ekipleri, otobüsün manevra alanı etrafında kümelenen taraftarları uzaklaştırmak istedi. Bu sırada bazı taraftarlar ile polis arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi küçük çaplı arbedeye neden oldu. Diğer taraftarların araya girmesiyle, olaylar daha fazla büyümeden sona erdi.

-Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz-

Bu arada AA muhabirine Akhisar Belediyespor'un Spor Toto Süper Lig'e çıkmasını değerlendiren Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, şunları söyledi:

''Eminim son maçta, tüm Ege Bölgesi'nin kalbi onlar için çarptı. Çok güzel bir oyun sergileyerek haklı bir galibiyet aldılar. Tüm sporcuları, yöneticileri ve teknik kadroyu, Belediye Başkanımızı ve destek olan tüm vatandaşlarımızı ve sponsorları tebrik ediyor, Süper Lig'de takıma başarılar diliyorum.''

Bir ilçe takımı olarak Akhisar Belediyespor'un bu işi başarmış olmasının ayrı bir anlam ifade ettiğini dile getiren Daşöz, ''Demek ki inanınca, birlik ve beraberlik olunca, büyük işler başarılabiliyor. Bunu bir kez daha Türkiye'ye göstermiş oldular'' diye konuştu.

Kutlamalarla ilgili Akhisar'da tüm asayiş tedbirlerinin alındığını belirten Daşöz, ''Bu başarının bir bayram, şölen havasında kutlanılmasını diliyorum, herhangi bir olumsuzluğa fırsat verilmemesini rica ediyorum'' dedi.

Kaynak: AA