Gediz Halk Eğitimi Merkezi Voleybol Takımı Yarı Finalde

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Şampiyonası Yarı Final Yarışmalarına hazırlanıyor.

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Canata, Kütahya Dumlupınar Üniversite (DPÜ) Kapalı Spor Salonunda oynanan Türkiye Voleybol Birinciliği Küçük Erkekler (Yaş Grubu) dalındaki yarışmalarda grup birincisi olan Gediz Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Voleybol Takımının yarı final karşılaşmalarına katılmayı hak kazandığını söyledi.

25-29 Mayıs tarihlerinde Bilecik'te yapılacak olan Türkiye Voleybol Birinciliği Küçük Erkekler (Yaş Grubu) Yarı Final karşılaşmalarına katılacak olan takımın iyi bir başarı elde etmesini beklediklerini belirten Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Canata, çeşitli meslek dallarında faaliyetlerini sürdüren kurumun, spora da gücünü nispetinde desteğini devam edeceğini ifade etti.

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Oğuz Akalan da, Türkiye'de 16 takım arasında olan takımın yarı final karşılaşmalarında iyi bir derece elde edip 4 takım arasına kalarak Türkiye finallerine katılmayı hedeflediğini belirtti .

Kaynak: İHA