Tepebaşı Belediyesi Efsane Eskişehirspor'a Tesis Yaptı

Tepebaşı Belediyesi tarafından yaptırılan Efsane Eskişehirspor 1965 Spor Tesisleri'nin açılış töreni öncesi bir basın toplantısı düzenlendi.

Yapımı tamamlanan Tepebaşı Belediyesi Efsane Eskişehirspor 1965 Spor Tesisleri'nin açılış töreni öncesi düzenlenen basın toplantısına çok sayıda efsane isim katılırken Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç tesis hakkında bilgiler verdi.

Başkan Ataç, konuşmasında projenin bir "vefa projesi" olduğunu vurgulayarak, geçmişte hiç bir Anadolu takımının gerçekleştiremediği başarılar elde eden efsane takımın efsane futbolcularına çok şey borçlu olduklarını söyledi.

Ataç, amatör sporun gelişmesi için gayret gösterdiklerini ve Eskişehirli gençlerin Eskişehirspor formasıyla başarı kazanmasının büyük mutluluk olacağını kaydetti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "Aramızdan ayrılan tüm arkadaşlarımızın, Şekerspor'un ve Demirspor'un adını anmadan böylesi bir tesisin önemi kavranamaz" sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Efsane futbolcular adına Başkan Ataç'a bir çiçek takdim eden Prof. Fethi Heper ise, geçmişte eğitim, sevgi ve saygıyla birbirlerine bağlı olan kadronun bugün hala çeşitli vesilelerle buluştuğunu ve beraberce kurulan derneğe tahsis edilen saha için Başkan Ataç'a teşekkür borçlu olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA