Regal Barcelona Başantrenörü Pascual: Seviyemizin Altında Oyun Oynadık

Regal Barcelona başantrenörü Xavi Pascual, Olympiacos maçı sonrası yaptığı açıklamada, rakiplerinin haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Yarı final mücadelesi sonrası basın toplantısında konuşan Katalan ekibinin antrenörü Pascual, “Rakibimizi tebrik ediyorum. Biz oyuna geç giren takım haline geldik. Özellikle 8-0’lık seri bizim için yüksek bir fatura oldu. Bence bütün yıl boyunca oynadığımız seviyenin altında oynamaya başladık. Aceleli davrandık. Bu zaman içerisinde oyunun rakibimize dönmesine neden oldu. Bizim her hata yaptığımız pozisyonda bizi bire bir yakalayıp sayı alıyorlardı. Tabi ki bu maçın sonuncu etkiledi. Sonunda fırsatımız oldu ama yapamadık ve haklı olarak Olympiacos oyunu aldı.” şeklinde konuştu.

Pascual, bu maçı bir an önce unutmaları gerektiğini söylerken, “Final oynamayı düşünerek geldik buraya. Önümüzdeki saatler bizim için kötü olacak. Takım kötü durumda. Kalbi ve duyguları ile oynayan bir takımız. Önümüzde 48 saat var. Bugünü kafamızdan hemen silmemiz gerekiyor, kötü bir rüya gibi. Final four böyle bir şey. Zamanında oyununuzu oynayamazsınız dışarıda kalabilirsiniz.” dedi.