Dinçel Galibiyeti Değerlendirdi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Tekirova Belediyespor karşısında aldıkları 1-0’lık galibiyeti değerlendirdi.

Sahaya istediklerini tam anlamıyla yansıtamadıklarını belirten Dinçel, “ Aldığımız galibiyetten dolayı mutluyuz” dedi.

Karşılaşmayı oynadıkları Dr. Fehmi Öncel Stadı’nın zemininin bozuk olduğunu belirten Dinçel şunları söyledi: “Karşılaşmaya iyi başladık. Henüz ikinci dakikada yakaladığımız pozisyonu gole çevirsek daha farklı skor alabilirdi. Rakibimiz beklediğimizden daha istekli ve arzulu bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın genelinde istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. Akıllı ve sabırlı oynadık. Aldığımız galibiyetten dolayı mutluyuz” “HER FUTBOLCUMDAN FAYDALANMAK İSTİYORUM” Bu sezon az sayıda karşılaşmada görev yapan Emin’i, Tekirova Belediyespor ‘u analiz ettiklerinde oynatma kararı aldıklarını belirten Dinçel,”Rakibi analiz ettiğimizde o bölgede Emin tipinde bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu karar verdik. Sezon sonuna kadar her oyuncumdan maksimum fayda getirecek şekilde yararlanmaya çalışacağız” diye konuştu.

Dinçel, Tekirova’ya gelerek kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür ederken, Ankara Demirspor karşılaşmasına taraftarlarını beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA