Edu: Büyük Şanssızlıklar Yaşıyoruz

Beşiktaşlı Edu, takım olarak son zamanlarda büyük şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi.


Siyah-beyazlı takımın deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan golcü oyuncu, "Zorlu bir derbi maçı oynadık. Zor koşullar altında mücadele ettik. Maça iyi başladık, golü bulduk. Galibiyet golünün ardından hemen kalemizde beraberlik golünü gördük. Ardından rakibin galibiyet golü geldi. Mağlup olduk üzgünüz ancak bu üzüntüyle bir yere varamayız. Bunu unutup çalışmak zorundayız." diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, karşılaşmada Volkan ile ikili girdiği sonucunda Volkan'ın yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak ise şunları ifade etti:

"Ben buradan birkez daha üzüntülerimi belirtmek istiyorum. Bilerek bir hareket yapmadım. Böyle bir düşüncem yoktu. Maç içinde gelişen pozisyonda oldu. Volkan sakatlandı ama oyuna devam ettiği için sevindim."

Bir gazetecinin "Takımda huzursuzluk var mı. Takımda yaşanan sorunlar neler ?" sorusuna ise golcü futbolcu, "Kendi içimizde yaşadığımız bir problem yok. Şansızlıklar yaşıyoruz. Herkes takım için mücadele ediyor. Amacımız şansızlığa karşın çalışmaları sürdürüp aydınlık yola çıkmak istiyoruz." diye cevap verdi.

BEBE'NİN BABASI VEFAT ETTİ

Basın toplantısına katılan Bebe de "İyi mücadele ettik ancak şanssız goller yedik. İkinci golü bulmak isterken golü yemek bizi üzdü. Artık bu maç geride kaldı. Bir sonraki maçta galibiyet alıp yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

Öte yandan Bebe, babasının maçtan önce vefat ettiği şeklinde çıkan haberlerin ise doğru olduğunu söyledi.