Emre Böyle Bir Şey Söylediyse, Futbol Hayatı Bitmeli

Trabzonsporlu Zokora'nın maç sonu Fenerbahçeli Emre'nin kendisine ırkçı söylemlerde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

NTV futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Emre'nin futbolu bırakması gerektiğini söylerken,Ak Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar ve  Beyaz Tv futbol yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar'da Emre hakkında sert ifadeler kullandı.

NTV futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Emre'nin Zokora'ya ırkçı söylemlerde bulunduğunu kabul etmesi halinde futbolu bırakması gerektiğini söyleyen Dilmen ' Böyle bir şey söylediyse hemen duşunu aldıktan sonra alacak çantasını, 'Teşekkür ederim, bana eyvallah' deyip futbol hayatı bitmeli. ' dedi.

EMRE'NİN FUTBOL HAYATI BİTMELİ
Rıdvan Dilmen şunları söyledi:
Hepimiz Allah'a inanıyoruz. Emre'de namazında niyazında bir Müslüman. Eğer biri duyduysa değil. Emre çıkacak diyecek ki 'Dedim yada demedim. ' O zaman UEFA, FİFA cezasından ben anlamam. Ülkemizde hiç bir zaman ırkçılık suçu olmamıştır. Eğer Emre böyle bir şey söylediyse bunun özürü, mazereti yok. Emre bir rakip oyuncuya bunu söylüyorsa, siz futboldan silinmelisiniz. Emre böyle bir mevzuu yaptıysa, parası pulu da var. Hemen duşunu aldıktan sonra alacak çantasını, 'Teşekkür ederim, bana eyvallah' deyip futbol hayatı bitmeli.

ALT YAPISI BELLİ OLMAYAN ADAM...
Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar'da Emre'nin Zokora hakkında ırkçı sözler kullanmasına tepki göstererek " Fenerbahçe Stadı'nda 50 bin kişi aslanlar gibi, centilmence maçı izledi. Fakat bütün bu gece güzelliklerin içine Emre Belözoğlu denen alt yapısı belli olmayan adam, ırkçılıktan sabıkası olmasına rağmen ırkçılık yaptı. Fenerbahçelik şampiyonluk koşusunda dört dörtlük seyircin olmasına rağmen, kimseye kötülüğe olmayan bir siyah oyuncuya ırkçılıkla hakaret etmenin bedeli ağırdır." dedi.

ŞAYYAR'DAN "YUH"LU TEPKİ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'da sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi. Emre'ye "yuh" çeken Tayyar "Zokora için pis zenci dediğini kabul eden Emre: birbirimize ana avrat küfrettik özür diledik sahada kaldı. Yuh size.." ifadelerini kullandı.

Emre Böyle Bir Şey Söylediyse, Futbol Hayatı Bitmeli

BEYAZ GAZETE