Uygun:Mahkeme sonucunda da zaten haklılığımız ortaya çıkacaktır

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, hakkındaki idari tedbir kararının kaldırılmasının doğru bir karar olduğunu belirterek, ''Mahkeme sonucunda da zaten haklılığımız ortaya çıkacaktır'' dedi.

Uygun, AA muhabirine, hakkındaki idari tedbir kararının Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nca kaldırılmasını değerlendirdi.

Tedbirin kaldırılmasının doğru bir karar olduğunu söyleyen Uygun, ''Hayatımın hiçbir evresinde bu tarz işlere girmedim, bunlara izin de vermedim'' ifadelerini kullandı.

''Mahkeme sonucunda da zaten haklılığımız ortaya çıkacaktır'' diyen Bülent Uygun, ''Bazı art niyetli kişilerin, sanki geçmişteki başarılarımdan dolayı benden hınç almak istercesine, benden intikam almak için eleştirilmenin acısını yaşadım. Bu mahkeme süreci bittiğinde her şey gün gibi ortaya çıkacak, adalet de yerini bulacaktır'' değerlendirmesinde bulundu.

Bank Asya 1. Lig'in lideri Elazığspor ile 28 Mart Çarşamba günü anlaşma imzalayan Bülent Uygun'un, bordo-beyazlı ekibin yarın Elazığ'da Göztepe ile oynayacağı maçta takımının başında sahaya çıkması bekleniyor.

Uygun, yarınki karşılaşmada görev yapması halinde ''Gakgoşlar''ın başındaki ilk maçına çıkacak .