Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Chelsea İşi Bitirdi Gibi

Şampiyonlar Ligi Çeyrek final ilk maçında Real Madrid, deplasmanda APOEL ile, Chelsea ise yine deplasmanda Benfica ile karşılaştı.

İki konuk ekipte sahadan galibiyetle ayrılarak rövanş için önemli avantaj elde ettiler.Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki GSP Stadı'nda oynanan karşılaşmada Real Madrid, APOEL karşısında 74. ve 90. dakikalarda Benzema ve 82. dakikada Kaka'nın attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılarak yarı final için büyük avantaj sağladı.Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, karşılaşmada 11'de sahaya çıktı ve 84. dakikada yerini Granero'ya bıraktı.

CHELSEA DE BENFİCA'YI PORTEKİZ'DE TEK GOLLE GEÇTİ

Gecenin bir diğer çeyrek final maçı Portekiz'de oynandı. İngiliz temsilcisi Chelsea, deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaştı.Estadio da Luz Stadı'nda oynanan karşılaşmada Chelsea, 75. dakikada Salomon Kalou'nun attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak tur için Londra'ya avantajlı döndü.Karşılaşmaların rövanşları 4 Nisan'da oynanacak. ''Devler Ligi''nde yarın çeyrek finalde Marsilya-Bayern Münih ve Milan-Barcelona maçları yapılacak.