Fikret Orman: Zor Bir Göreve Geldik, Az Laf Çok İş Yapacağız

Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurulda, oy sayım işlemi tamamlandı.

Açılan 24 sandık sonucunda Fikret Orman aldığı 4 bin 27 oyla siyah - beyazlı ekibin 33. başkanı oldu. İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede, 24 sandığın açılmasının ardından sonuç açıklanırken yeni Başkan Fikret Orman zor bir göreve geldiklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda açılan 24 sandık sonucunda 4 bin 27 oy alan Fikret Orman, kulübün 33. başkanı seçilirken, yeni yönetim kurulu ile basın mensuplarına toplu resim verdi.

Fikret Orman, burada yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, "Zor, çok zor bir göreve talip olduk. Teveccüh gösterdiğiniz, layik gördünüz, teşekkür ediyorum, minnettarız efendim." diyerek şunları söyledi:"Bu zor görevde destek ve yardım yol almamız için en önemli etken. Size söz veriyorum, doğruları duyacaksınız, sizleri kandırmayacağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz, az laf çok icraat yapacağız. Paylaşımcı olacağız. Geleneklerimize sahip çıkarak, Beşiktaş değerlerini tekrar hayata geçireceğiz. Yarınları kişi ve kurumlara mahkum olmayan çağdaş bir Beşiktaş yaratacağız. Teşhis belli, tedavi belli. Vakit alacak ancak, güneşli günler çok yakında gelecek. Bundan emin olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyorum, sağolun varolun.''