Manchester Unıted Champ19ns Turu İstanbul'da

Geçen sezon Premier Lig'deki 19.kupasını kazanarak İngiltere'nin en çok şampiyon olan takımı rekorunu eline geçiren Manchster United'ın 2011 Premier Lig şampiyonluğu kupası Türkiye'ye getirildi.

Manchester United Champ19ns Trophy Turu kapsamında 26 ülkeyi gezecek olan kupa İstanbul'da spor severlerle buluştu.

DHL Türkiye'nin organizasyonuyla Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenen basın toplantısına Manchester United'ın efsanevi oyuncuları Viv Anderson ve Ronny Johnsen katıldı. Efsanevi futbolcular hayranlarına imzalı forma dağıtırken, Manchester United'daki tecrübelerini davetlilerle paylaştılar.

Basın toplantısında konuşan DHL Global Forwarding Türkiye Genel Müdürü Kerem İnanç, 'Manchester United Champ19ns Trophy Turu'nun İstanbul ziyareti; bizim için, DHL'in Manchester United ile birlikte gerçekleştirdiği sahne arkası operasyonların çalışanlarımıza anlatılması açısından eşsiz bir fırsattı. Efsanevi futbolcularla bir araya gelmek ve Premier Lig Kupası'nı yakından görmek, çalışanlarımız için harika bir deneyim oldu ' dedi.

Manchester United Ticaret Müdürü Richard Arnold da, '19. lig şampiyonluğumuz, Manchester United ailesindeki herkes için özel bir andı. DHL Champ19ns Trophy Turu, bize bu tarihi başarıyı 333 milyon taraftarımızla paylaşma imkanı sağladı. Taraftarlarımızın coşkusu ve heyecanını tüm dünyada biliniyor. İstanbul da bu açıdan farklı değil ' diye konuştu

Kaynak: İHA