Karaman’a Spora 1.5 Milyon Lira Ödenek Aktarıldı

Ak Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, 2011 yılında Karaman’da gençlik ve spor yatırımları olarak 1 milyon 585 bin lira ödenek aktarıldığını söyledi.

  Lütfi Elvan, bu kapsamda 2011 yılında yüzme havuzunun bakım ve onarımının yapılarak modern bir görünüme kavuşturulduğunu ve bakım ihtiyacı olan spor tesislerinin bitirildiğini açıkladı.

Ermenek futbol sahasının suni çim ile kaplanıp üstünün kapatılması ihalesinin yapıldığına dikkatleri çeken Elvan, “Merkez Yunuskent Futbol Sahasını sentetik çim sahaya kavuşturma çalışmaları devam ediyor. 2012 Temmuzunda da bitirme planımız var. Yeşildere stadının bakım ve onarımı yapıldı ve Karaman 'a 15 bin kişi kapasitesinde bir stadın yapılması konusunda da Gençlik ve Spor Bakanı ile bir görüşme yaptık.” dedi.

2012 yılında yapılacak olan Karaman Gençlik Merkezi için ise ilk etapta 1 milyon lira gibi bir ödeneğin de aktarıldığı bilgisini veren Elvan, son yıllarda yapılan yatırımlara her geçen gün yenilerinin eklenmekte olduğunu, özellikle altyapı yatırımları açısından Karaman 'ın bir şantiye alanına dönüştüğünü kaydetti.