Beşiktaş Braga Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda deplasmanda Portekiz ekibi Braga yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Carlos Carvalhal yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra çeşitli pas çalışmaları yapan Siyah-beyazlılar, taktik idmanların ardından çift kale maç ve şut çalışması yaparak antrenmanı tamamladı

Tedavileri süren Rüştü, Aurelio ve Hilbert antrenmanda yer almazken, İsmail Köybaşı ve Atınç Nukan takımdan ayrı koşu yaptı.

Bugün Portekiz'e gidecek olan Beşiktaş 5 saat sürmesi beklenen bir yolculuğun ardından Braga'ya ulaşacak. İlk olarak özel bir uçakla Portekiz'e gidecek olan Siyah-beyazlılar, 1 saatlik otobüs yolculuğunun ardından Braga'da kamp yapacağı otele yerleşecek.

Beşiktaş, son çalışmasını yarın (13 Şubat) saat 17.30'da maçın oynanacağı statta yapacak. 17.00'de ise Carlos Carvalhal bir basın toplantısı düzenleyecek.

19 kişilik futbolcu kafilesiyle Braga'ya gidecek olan takımda şu isimler bulunuyor: ' Cenk Gönen, Umut Kaya, Sercan Hacıoğlu, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Ricardo Quaresma, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Julio Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan. '

Kaynak: İHA