Mersin İdmanyurdu, Giray Bulak İle 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

İçel İdmanyurdu, teknik direktörlük görevi için Giray Bulak ile 1.5 yıllığına sözleşme imzaladı.

İçel'deki bir otelde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile yönetim kurulu üyeleri ile Giray Bulak ve yardımcı antrenörleri katıldı.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı burada yaptığı açıklamada Nurullah Sağlam'ın takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına girdiklerini ve 3 kişi ile görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

Giray Bulak ile de İstanbul'da yüz yüze görüşme yaptıklarını ifade eden Kahramanlı, "Oturduk konuştuk İçel'e gelip gelmeyeceğini görüştük. Kendisi gelebileceğini söyledi.

İçel'e ne yapabiliriz onu görüştük. Durum değerlendirmesi yaptık. Prensipte anlaştık. Bugün itibari ile İçel geeldi. Burada bir imza töreni yapıyoruz. Hocamıza hayırlı olsun. Kendisine başarılar diliyor. Kendisinin yanındayız." diye konuştu.

BULAK: MERSİN'DE BULUNMAKTAN MUTLUYUM

Giray Bulak ise İçel'de bulunmaktan çok mutlu olduğunu ve nasıl bir çalışma içinde olacağının bilincinde olduğunu söyledi.

İstanbul'daki görüşme sonrası böyle bir karar verdiğini anlatan başarılı çalıştırıcı, Trabzonspor'daki görevlerinden ayrıldığını ve kulübünün izni ile İçel'in başına geçtiğini kaydetti.

İçel İdmanyurdu eski eski teknik direktörü Nurullah Sağlam'ın takıma büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Bulak, Sağlam'ın kendisininde çok iyi bir arkadaşı olduğunu kaydetti.

Gazetecilerin Trabzonspor'dan ayrılırken kulubü ile sorun yaşayıp yaşamadığı şeklindeki sorusuna Bulak, "Kulubümle ayrılışımda bir sorun yaşamadım. Asbaşkan Nevzat Şakar ile görüştüm. Teknik Direktör Şenol Güneş'le görüştüm. Ancak başkanımızın yoğun işleri nedeniyle görüşemedik. Bizim hiç bir kulüple sorunumuz olmaz. Biz profesyonel insanlarız." ifadesini kullandı. İNŞALLAH BAŞARILI OLACAĞIZBir gazetecinin "Takımın alt sıralarda olması sizi düşündürdü mü ? " sorusuna ise Giray Bulak, "Yukarıda ve aşağıda puanı bulunan takımı almak arasında fark var. Ama ben savaş kimliği ile öne çıkmış bir insanım. Bunun mücadelesi içinde oldum. Şehri ve takımı biliyorum. İnşallah başaracağız." diye konuştu.

Takımın golcü futbolcusu Nobre'nin takımdan ayrılacağı iddiaları ile ilgili olarak tecrübeli hoca, "O iddiaları bende okudum duydum. Nobre İçel'e geldiğinden beri her takımla anlaştığı yazılıyor. Özellikle öndeki takımlar santraforda eksiklik hissettiklerinde ilk akla Nobre geliyor. Ancak Nobre İçel İdmanyurdu'nun oyuncusudur, bizim oyuncumuzdur. Bizim çok çok önemli oyuncumuzdur. Dolayısıyla kimse önemli bir oyuncusunun ayrılmasını istemez" şeklinde konuştu.

Öte yandan Bulak, Trabzonspor'dan olduğu gibi bir çok takımdan transfer gerçekleştirebilecekleri ancak önce hangi mevkilerde hangi futbolcuya ihtiyaçlarının olduğunu tespit etmeleri gerektiğini kaydetti.