Tecrübeli Kaleci Oğuz Dağlaroğlu’na Eldiven Markası Sponsor Oldu

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi 34 yaşındaki Oğuz Dağlaroğlu’na UHLSport eldiven markası sponsor oldu.

UHLSport Markasının Türkiye Distribütörü As Spor firması tecrübeli file bekçisinin tüm sezon boyunca eldiven ihtiyaçlarını karşılayacağı bildirildi.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat 17.15’de yapılan basın açıklaması öncesi AS Spor firması yetkilisi Zafer Çetin kaleci Oğuz Dağlaroğlu’nun ismi yazılı özel yapılmış eldiveni çerçeve içinde takdim etti.

UHLSport Türkiye Distribütörü As Spor Müdürü Zafer Çetin, “Oğuz Dağlaroğlu, yıllardır Türk futboluna hizmet eden futbolcumuzdur. Biz de UHLSport olarak son teknoloji kullanılarak yapılan eldivenlerimizi tecrübeli file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu’na getiriyoruz. Kendisi markamıza yabancı değil, daha önceden de kendisi kullanıyordu. Bundan sonra kendisine özel ismi yazan ve dünyadaki ünlü kalecilerin kullanmış olduğu eldivenleri artık Oğuz’da kullanacak. İnşallah bu eldivenler hem Oğuz’a hemde Akhisar Belediyespor’a uğur getirir” dedi.

Yıllardır aynı marka eldiven ile büyük başarılara imza attığını kaydeden Akhisar Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi, “UHLSport markasıyla sponsorluk anlaşması yaptığım için son derece memnunum, kaleciliğe başladığım dönemlerden bu yana, UHLSport eldivenlerini giymek istemişimdir. Kariyerimin büyük bölümünde UHLSport eldivenlerini tercih ettim, geçen sene şampiyon olduğumuzda ve bu senede UHLSport eldivenlerini kullanıyorum. Bundan sonra da kullanmaya devam edeceğim, inşallah hem bana hem de kulübümüze şans getireceğine inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA