Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, ''5'te 5 yaptık ama işimiz bitmiyor, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz'' dedi.


Uğur, 4-1 kazandıkları Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, maçta zaman zaman kopmalar yaşandığını, ancak ikinci yarı daha atak oynadıklarını belirterek, ''Oyuncularımı ve taraftarlarımı kutluyorum. Bu istekle oynadığımız sürece bu mutlu tabloları daha çok yaşayacağız'' diye konuştu.

-Ankaragücü-

Ankaragücü Teknik Direktörü Taner Öcal ise basın toplantısına ilk olarak Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur'un katılmasına tepki göstererek, ''Biz genelde Ankara'da misafir takıma öncelik veririz. Misafir takım olarak böyle bekletilmemiz, Adana Demirspor'a yakışmadı'' ifadelerini kulandı.

Genç bir takım olduklarını ve futbolun doğrularını yapmaya çalıştıklarını anlatan Öcal, buldukları gol sonrası tribünlerde çıkan olayların konsantrasyonu bozduğunu söyledi.

Öcal, ''Doğruları yapıyorduk ama konsantrasyon bozuldu. Başımıza çakmaklar geldi, sahaya taraftar atladı. Biz 18 yaş ortalamasıyla mücadele ediyoruz, üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz. Bunu herkes böyle bilsin'' diye konuştu.

-Maçta çıkan olaylar-

Ankaragücü'nün 55. dakikada bulduğu golle durumu 1-1 yapmasının ardından, güney kale arkası tribününde bulunan Ankaragücü taraftarları ile Adana Demirspor taraftarları arasında olaylar çıktı.

Çıkan olaylar üzerine konuk takım taraftarlarının bulunduğu tribüne Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti ve Ankaragücü taraftarları stattan çıkartılarak, geldikleri otobüslerle geri gönderildi.

Bu arada, sahaya atlayan bir Adana Demirspor taraftarı da güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Muhabir: Anıl Bağrık / Volkan Kaşık / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA