Senin yüzünden arkadaşlarla papaz oldum. Dalarım bak Rasim!

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programı yine ilginç bir Rasim Ozan Kütahyalı- Ahmet Çakar polemiğine sahne oldu.

Ahmet Çakar 'ın 'Rüştü Reçber 50 tane Fikret Orman eder.' sözlerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 'dan sitem geldi.

Beyaz Tv Spor Müdürü Ertem Şener Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 'la yaptığı röportajın detaylarını aktarırken, Fikret Orman 'ın Ahmet Çakar 'a mesaj yolladığını söyledi.

ORMAN'DAN ÇAKAR'A 'KIRGINIM '

Şener, Fikret Orman 'ın Ahmet Çakar 'a şahsını hedef alan sözleri nedeniyle kırgın olduğunu ifade ederek, Orman 'ın “Ahmet Çakar 'ı çok severim. Bir o kadar da kırgınım. Ahmet Hoca 'dan bunları duymak beni şoke etti. Ve birlikte yemek yediğimiz dostum Ahmet Çakar 'dan bunları duymak beni çok kırdı ve üzdü” dediğini aktardı.

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

Ahmet Çakar ise daha önce söylediği sözlerin arkasında olduğunu ifade ederek “İnsanlar birbiriyle kırılabilirler. İşin içinde namus meselesi de yok. Dediklerimin de arkasındayım. Burada bir hakaret yok. Rüştü Türk futbolunda 25 tane Ahmet eder, 50 tane Fikret Orman eder, 556 tane Rasim eder. Bunu derken adamlık anlamında söylemiyorum. Futbola vermiş olduğu emek anlamında söylüyorum.” dedi.

SANA ÇOK KÖTÜ DALARIM RASİM

Çakar 'ın bu sözlerinden sonra Rasim Ozan Kütahyalı, Çakar 'a dönerek Erman Toroğlu 'nu söyleyince ünlü yorumcu bir anda çileden çıktı. Rasim Ozan 'a çok sinirlenen Ahmet Çakar “ Senin yüzünden dün akşam arkadaşlarımla papaz oldum. Sana çok kötü dalacam Rasim. Erman yok burada.” dedi.

ŞAKA HOCAM ŞAKA

Çakar 'ın sinirlendiğini gören Rasim Ozan ise şaka yaptığını ifade ederken, Ertem Şener 'in araya girmesiyle kısa süren polemik son buldu.

BEYAZ GAZETE