Dirk Kuyt: 13 Puana Ulaştık, Gerçekten Etkileyici Bir Şey

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Olimpik Marsilya galibiyetini ve grupta elde ettikleri 13 puanın etkileyici bir şey olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Olimpik Marsilya'yı 1 - 0 yenen Fenerbahçe'de futbolcu Dirk Kuyt, "Olimpik Marsilya'ya karşı kendi sahalarında galip geldik. Bu başarılması kolay bir şey değil. Ben daha önceden de biliyorum. Birçok takım burada kazanamadı. Bu Sonuçla Son derece mutluyuz. Daha önemlisi 13 puana ulaştık. Bu gerçekten etkileyici bir şey. Avrupalı birçok takım bunu başaramazdı" diye konuştu.

Fenerbahçe gibi bir takımda oynamanın eleştirileri de yanında getirdiğini dile getiren Dirk Kuyt, "Eleştiriler her zaman olur. Çünkü insanlar sizlerden her maçı kazanmanızı beklerler. Başlangıçta bazı sorunlarımız oldu. Bir takım oluşurken bunlar normaldir. Bence şu an herkes görebiliyor. Fenerbahçe oynadığı her oyunda daha da güçleniyor. Son 6 maçın 5’ini kazandık. 10 kişiyle de Eskişehirspor karşısında beraberlik aldık bu da galibiyet sayırılır benim için. Bundan daha fazla kalitemiz olduğunu da biliyoruz" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Bekir İrtegün ise, "Bizim için alınacak beraberlik veya galibiyet çok önemliydi. Bu maç temposunda Mönchengladbach karşısına rahat çıkmak istiyorduk. Bunu da başardık. Gol için de çok mutluyum" dedi.