Tamer Kıran: Galibiyeti Kaçırdık Üzgünüz

Beşiktaş Kulubü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Trabzonspor karşısında son saniyede üç puanı kaçırdıklarını fakat oynanan futbolun kendilerini memnun ettiğini söyledi.


Beşiktaş'ın kendi evinde Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kıran, takımın özellikle ikinci yarı ortaya koydukları futboldan oldukça memnun olduğunu belirterek, "İkinci yarı çok iyi oynadık. Fakat Son saniyede kaçan gol bizi üç puanden etti. Takımın göstermiş olduğu performans iki puanın üzüntüsünü birazcık azalttı. İnşallah böyle devam edersek galibiyetler almaya tekrar başlarız." diye konuştu.

Ligde şu anda bekledikleri puan seviyesinin altında olduklarını ifade eden yönetici Kıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Puan olarak şu anda beklediğimiz seviyede değiliz. Bir düşüşten Sonra tekrar toparlandık. Bu toparlanmayı devam ettirmemiz lazım. Liderle aramızda sadece 6 puan var. Diğer rakipleri ile aramızdaki puan farkı az. Alacağımız galibiyetlerle sıralama değişebilir. Oyuncularımız çok iyi bir takım ruhu sergiliyorlar."

Kıran, hakemler hakkında fazla yorum yapmak istemediğini fakat bu yıl hakemler konusunda birazcık sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Öte yandan Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ferrari'ye ödenecek miktar konusunda medyada yer alan 'Ferrari ile 4 milyon Euro'ya anlaşılmıştı. Fakat anlaşma bozuldu. Şimdi 8 milyon Euro ödenecek" şeklindeki haberler içinse Kıran, "Böyle bir anlaşma yok. Oyuncu bizim düşündüğümüz miktarların üstünde birşey istedi. Bu konuda yönetim dışında kimse konuşmadı. Divan Başkanı Yalçın Karadeniz'in de konuşmadı. Onun görevleri belli." diye konuştu.