Bucaspor’da Kartalspor Galibiyeti Akın Açık’a Armağan Edildi

Bucaspor’un, Kartalspor maçı’nda tek golünü atan Efe Halil Özarslan, attığı golü kalbindeki rahatsızlıktan dolayı profesyonel futbol yaşantısına son veren takım arkadaşı Akın Açık’a armağan etti.

Bir süredir kalbindeki rahatsızlığından dolayı sürekli sağlık kontrolleri yapılan genç futbolcu Akın Açık, doktorlardan gelen sağlık Sonuçlar ile birlikte futbolculuk hayatına resmen nokta koymak zorunda kaldı. Aldığı bu haber ile büyük bir üzüntü yaşayan genç sporcuya takım arkadaşları, taraftarları ve teknik direktör Sait Karafırtınalar, Kartalspor maçı öncesi moral verdi.

Maç öncesi Akın Açık'ı taraftarlar tribünlere çağırdı. Takım arkadaşları ve Kartalsporlu futbolcularla birlikte tribünlere giden ve gözyaşlarını tutamayan Akın'a taraftarlar çiçek vererek tezahüratlar yaptı. Daha Sonra yedek kulübesine yönelen Akın'a, teknik direktör Sait Karafırtınalar sarıldı ve her zaman yanındayız diyerek ağladı. Maçı tribünlerde arkadaşları ile birlikte seyreden Akın’a bir jestte 5. dakikada Bucaspor’un golünü atan Efe’den geldi. Kartalspor filelerini havalandıran Efe koşarak Akın’ın bulunduğu tribünlere gitti ve parmağıyla Akın’ı işaret ederek golü kendisine armağan etti. Maç Sonunda yapılan basın toplantısında konuşan Berkay Samancı ve Aykut Çeviker, “Alınan bu galibiyeti arkadaşımıza armağan ediyoruz” diyerek genç oyuncuya moral verdiler.

Akın Açık’ın sağlık durumu ile ilgili geniş kapsamlı Sonuçların Son durumunun değerlendirmesi yapıldıktan Sonra, Bucaspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Emin Bal tarafından açıklanacağı belirtildi .

Kaynak: İHA