Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, bir finansal platform kurduklarını, bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, finansal platform konusunda Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapacakları açıklamayı aktaracağını belirterek, "Fenerbahçe Kulübü ile ABD'de yerleşik SmartCard Marketing System firması ile Türkiye lisans ortağı Soluspay Bilişim A.Ş. arasında ön ödemeli kart (Prepaid Card) ve sanal cüzdan platformu (Virtual Wallet Platform) konularında işbirliğine yönelik bir anlaşma imzalanmıştır. Geliştirilecek proje ile taraftarlara yenilikçi finansal ve üyelik hizmetleri verilmesi planlanmaktadır. Projenin detayı ve Fenerbahçe Futbol Anonim Şirketi'nin bu projeden alacağı isim hakkı konuları henüz netleşmemiş olup, çalışmalar devam etmektedir. Kulübümüz bu konu üzerinde hassasiyetle çalışmaktadır. Konu geliştikçe sizlerle paylaşacağız" dedi.

Talat Yılmaz, rahatsızlanan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ve geçtiğimiz günlerde kaza geçiren kulüp başkan vekili Abdullah Kiğılı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz'ın konuşmasının ardından sona erdi .

Kaynak: İHA