Kocaelispor'a Eski Futbolcuları Sahip Çıktı

Borçları nedeniyle kötü günler geçiren ve kapısına kilit vurulması beklenen Kocaelispor'da yapılan olağanüstü seçim ile genel kurulda başkanlığı eski futbolculardan Orhan Görsen kazandı.

3 Ay önce yapılan seçimlerde kulübün yönetimine kimse aday olmayınca taraftarlar derneği yönetime aday olmuş ve 3 ay boyunca kulübü yönetmişti. Kulübün Sefa Sirmen Tesisleri'nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda kulübün anahtarlarının kayyuma teslim edileceği beklenirken son anda eski futbolculardan oluşan bir liste tek başına seçime girdi. Orhan Görsem başkanlığında oluşan listede de Yeşil-siyahlı takımın formasını giymiş pek çok oyuncu bulunuyor. Kongreye 500 üyeden 93 kişi katıldı. Yeniseçilen yönetimi oldukça zor günler bekliyor. Kadrosundaki tüm futbolcuları birleşme umuduyla Körfez Belediyespor'a satan Yeşil-siyahlı takımın kadrosundan tek bir oyuncu bile bulunmuyor. Yeni yönetimin yapılandırılan borçlar için iki ay içinde 440 bin TL bulması gerekirken FİFA'lık olan bazı futbolcu dosyalarının da Türkiye Futbol Federasyonu'nda beklediği öğrenildi.

Orhan Görsen başkanlığındaki Kocaelispor yönetim kurulunda Mahir Danabay, Kamuran Akşar, Bedri Satır, Osman Çakır, Teoman Özkan, Yaşar Altıntaş, Hayri Morkan, Suat Önder, Behiç Özkan, Fahrettin Önder, Sadun Gemici, Abdullah Zorlu, Barbaros Kırdar, Erdal Gürlek, Levent Kılıçarslan ve Faruk Sarman bulunuyor.

Kaynak: İHA