Öğrencilerden Fenerbahçeli Futbolculara Moral

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri‘nde sürdüren Fenerbahçe‘nin sabah antrenmanını, Düzce Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencileri ziyaret etti. Futbol okulu öğrencileri, bir araya geldikleri Sarı-lacivertli futbolculara moral verdi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30‘da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas organizasyonlarının ardından, kanat çalışmaları yapan oyuncular 4 minyatür kaleli maçla antrenmanı noktaladı. Antrenmanın sonlarına doğru Bilica ile girdiği bir ikili mücadelede sol ayak bileğinden sakatlanan Uğur Boral, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı.

Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, Issiar Dia, Selçuk Şahin, Gökhan Gönül, Semih Şentürk ve Daniel Güiza laktat testinden geçerken Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz ve Gökay İravul, takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.

Serdar Kesimal ve Mamadou Niang‘ın yanı sıra dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanda sağ ayak bileğine darbe alan Berk Elitez tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Copa America‘da milli takımlarında görev alan Andre Santos ve Diego Lugano da antrenmanda yer almadı.

MİNİK FUTBOLCULAR MORAL VERDİ

Topuk Yaylası‘ndaki tesislere gelen Düzce Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencileri, başlarındaki antrenörleriyle birlikte, Takımı, sabah antrenmanında ziyaret etti. Tüm oyuncularla bir araya gelerek fotoğraf çektiren ve onlara moral veren minik futbolcular, Takım Kaptanı Alex de Souza‘ya da çiçek hediye etti.

Fenerbahçe‘de günün ikinci antrenmanı saat 18.00‘de başlayacak.

Kaynak: İHA