Sezer Öztürk ve Emenike Fenerbahçe antrenmanında

Fenerbahçe, Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlık kampında, günün ilk antrenmanını 3 grup halinde yaptığı çalışmalarla tamamladı. Antrenmanda, dün gece kampa katılan Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk de yer aldı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30‘da başlayan çalışma, basına kapalı olarak gerçekleştirildi ve yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık; ardından da tesislerin içinde gerçekleştirilen çabukluk çalışmalarıyla tamamlandı. Bu çalışma 2 grup halinde gerçekleştirildi. Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, Semih Şentürk, Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Emre Belözoğlu ise sahada düz koşunun ardından top kapma ve pas çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü. Ağrıları

nedeniyle dünkü çalışmaya katılamayan Miroslav Stoch bugünkü antrenmanda yer aldı. Mamadou Niang da salonda çalışan gruplarla antrenmanı tamamladı. Ağrıları süren Serdar Kesimal ile yine ağrı şikayeti bulunan Gökay İravul antrenmana çıkmadı. Dinlendirilen bu oyuncuların tedavilerine de devam edildi.

Copa America‘da milli takımlarında görev alan Andre Santos ve Dieogo Lugano da antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertlilerde günün ikinci antrenmanı, saat 18.00‘de başlayacak. Bu çalışma basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA