Aziz Yıldırım'ın avukatından Şike savcısına ince gönderme

Şike operasyonu kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık çarpıcı iddialarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tutuklandı (Son Detaylar)

“Son sözümüzü söylemedik” diyen Faik ışık ellerinde bazı fotoğraflar olduğunu söyledi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ‘Telefutbol’ programına telefonla bağlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, oldukça çarpıcı iddialarda bulundu. Operasyonu bir linç girişimine benzeten Avukat Faik Işık , operasyonda delil olarak sunulan iddialara da tepki gösterdi.


ELİMİZDE RESİMLER VAR
“ Konuştuğumuz başka şeyler konuşacağız” diyen Faik Işık, ellerinde bazı fotoğraflar olduğunu öne sürdü. Faik Işık çarpıcı açıklamasını şu sözlerle sürdürdü;
“Eğer Olgun Peker’in iki adamı Fenerbahçe’nin genel kuruluna katılan iki üyeyse, ben size 150 tane hakim savcı ismi koyacağım. Bakın bakalım örgüt üyeliği ise buda örgüt üyeliği. Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın her birinin genel kurulunda; hakim, savcılardan, polislerden bir sürü genel kurulu üyesi var. Genel kurulda efendim falan örgütten iki tane üye varmış, biz örgüt müyüz? Hayır efendim. Burası bir suç örgütü değil. Burası bir spor örgütü.”

Aziz Yıldırım'ın avukatından Şike savcısına ince gönderme

SAVCI BENİ SUSTURABİLİR
Tele futbol’un moderatörü Erhan Köknar, süre azlığı nedeniyle avukat Faik Işık’a veda ederken, haftaya canlı yayına katılabileceğini söyledi. İşte o sözlerden sonra avukat Faik Işık’tan şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk’e ince bir gönderme geldi. Faik Işık “ Eğer bunları konuştuktan sonra susturmak istemezse aynı savcı, hay hay” dedi.

BEYAZ GAZETE