Bobo: Benim İçin Beşiktaş'ta son maçımdı

Türkiye Kupası final maçı sonrasında basın açıklaması yapan Beşiktaşlı oyuncu Bobo, kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Bobo, “Hedefimiz kupayı almak, Avrupa kupalarına katılmaktı. Sonuçta bunu başardık. Mutluyum. Benim için Beşiktaş'ta son maçımdı” dedi.

Türkiye Kupası final maçı sonrasında basın açıklaması yapan Beşiktaşlı oyuncu Bobo, kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Bobo, “Hedefimiz kupayı almak, Avrupa kupalarına katılmaktı. Sonuçta bunu başardık. Mutluyum. Benim için Beşiktaş’ta son maçımdı” dedi.

Maçla ilgili değerlendirmeler yaparak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bobo, “Zor bir maç oldu. Saha bizi yordu. Çimler kalkıyordu. Son dakikalarda beraberlikle maçı penaltıya götürdük. Kupayı almak ve gelecek yıl Avrupa Kupalarına gitmeyi hedefliyorduk. Bunu başardık. Belediyespor maçları zaten zor geçiyor. Önemli olan bugün bu galibiyeti almaktı. Biz bunu başardık. Benim için bu, Beşiktaş’taki son maçım oldu. Sağlık nedeniyle” dedi.

Bobo, ‘Beşiktaş’ta devam edecek misin?’ sorusuna ise, “Daha şu ana kadar kulüp tarafından çağrılmadım. Önemli olan bu bizim için son maç buydu. Bu seneki hedefimizi bu yıl başarmış durumdayız. Önümüzdeki yıl Avrupa Kupalarını düşünmek. Ben her zaman Beşiktaş’ta kalmayı istediğimi söyledim. Ama şu ana kadar görüşme olmadı. Ben de bunu düşünmüyorum. Ligde iki maçımız kaldı. 5,5 yıldır buradayım. İyi şeyler yaptığıma inanıyorum. Bu benim için sondu” diye konuştu.

Beşiktaş’ın beraberlik golünü atan Tomas Sivok ise, “Bugünkü maça fena başlamadık ve ilk yarıyı da önde kapattık. Ancak ikinci yarıya talihsiz bir penaltı ile beraberlik oldu. Maçın son dakikalarında iki takımda şansları değerlendiremedi. Sinirlerine hakim olan takım penaltıları iyi değerlendirecekti. Biz de bunu iyi yaptık. Ligi bu kupa ile kapattık. Artık savunma hakkında konuşmaktan bıktım. Hataları belirli oyuncular ve mevkiler değil tüm takım yapıyor. Bizim hatamız takım olarak savunma yapamıyoruz. Bir oyuncunun yaptığı hatayı diğeri kapatamıyor. Maç öncesi oğluma gol atacağımı söz vermiştim. Bunu da başardığım için mutluyum. Kupa ile resim çektirip bunu da cepten oğluma attım. Penaltılardaki hisleri anlatamam. Ama pek çok farklı duygu yaşıyorsunuz. Korku, hüzün, sevinç her şeyi. Penaltılarla maçı kazanacağımıza ben inanıyordum” şeklinde konuştu.