Sait Karafırtınalar: Güzel ve zevkli bir maç oldu

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahalarında Fenerbahçe'ye mağlup olan Bucaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, üzgün olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de kendi sahalarında Fenerbahçe’ye mağlup olan Bucaspor’da teknik direktör Sait Karafırtınalar, üzgün olduklarını söyledi.

İki haftadır üç gol attıklarını ve kazanamadıkları için üzgün olduklarını açıklayan Karafırtınalar, Fenerbahçe’nin kendilerini kalitesiyle yendiğini belirtti.

Rakiplerine şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Karafırtınalar, "Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Maçtan önce kendilerine zevk alalım demiştim. Sonuca üzgünüm. Önümüzdeki maçlarda gelecek sezonun takımı hazırlayacağız." diye konuştu.

Karşılaşmada iki gole imza atan Bucasporlu futbolcu Abdulkadir Özgen de, maça çok iyi başladıklarını; konuşulanları yerine getirdiklerini ifade etti. Maç 3-3 olunca morallerin Fenerbahçe lehine döndüğünü kaydeden Abdulkadir, kaliteli bir takıma karşı basit hatalar yapmamaları gerektiğini aktardı.

Sahada ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Bucasporlu futbolcu Sercan Kaya da, kendi hatalarından dolayı mağlup olduklarını anlattı. Kaya, Fenerbahçe’nin penaltıyı bulduktan sonra öne geçtiğini vurguladı.