Manisaspor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 29. hafta kapanış karşılaşmasında Manisaspor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Manisaspor - Galatasaray maçı saat 20.00'de başlayacak.

Spor Toto Süper Ligi’nin 29. hafta kapanış maçında Manisaspor sahasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Bugün saat 20.00’de başlayacak olan Manisaspor-Galatasaray maçını hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu.

Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak Manisaspor-Galatasaray maçını beyazgazete.com canlı anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

MANİSASPOR CEPHESİ

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftalarda 36 puan toplayan Manisaspor bu maça oldukça rahat çıkacak. Manisaspor kendi sahasında oynayacağı maçta bu sezon oldukça kötü günler geçiren Galatasaray'ı yenerek moral bulmak istiyor. Manisaspor'da sakat olan Ömer ile cezalı durumdaki Murat dışında eksik oyuncuları bulunmuyor.

Zorlu maç öncesinde Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman; "Herkes Galatasaray'a karşı avantajlı görünüyor ve kesin yener gözüyle bakılıyor, ama Galatasaray büyük bir camiadır. Galatasaray, Türkiye'de UEFA Kupasını almış, şampiyonluklar yaşamış bir takımdır. Ne kadar krizde olsa da Galatasaray'dır. Yaralı aslandan korkacaksın. Ne yapacağı belli olmaz. Bizim bu bilinçle maça bakmamız lazım. Zaten geçtiğimiz haftalarda 'bu takımlar lig sonuncusu, zaten küme düştü' diye bakarak çıktığımız maçları nasıl kaybettiğimiz ortada. Onun için biz Galatasaray'ın da güçlü bir kadrosu olduğunu düşünüyoruz. Ama son dönemlerde yaşamış oldukları olayların takımı etkilediğini biliyoruz. Biz Manisaspor olarak kendi işimize bakacağız" şeklinde konuştu.

GALATASARAY CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde çok kötü bir sezon geçiren Galatasaray bugün Manisaspor deplasmanında galibiyet hasretini sona erdirmek istiyor.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'ın başarısız performansı özellikle deplasman karşılaşmalarına daha fazla yansırken, sarı-kırmızılı takım ligde tam 120 gündür rakip sahalardan puan çıkaramadı.

Spor Toto Süper Lig'de son deplasman galibiyetini, 17. haftada, 19 Aralık 2010 tarihinde Konyaspor maçında 1-0'lık sonuçla alan Galatasaray, ardından rakip sahada yaptığı 5 maçta da rakiplerine boyun eğmekten kurtulamadı. Galatasaray, Konyaspor galibiyetinin ardından rakip sahalarda yapılan maçlarda Bursaspor'a 2-0, Gaziantepspor'a 1-0, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1, Ankaragücü'ne 3-2 ve son olarak da Medical Park Antalyaspor'a 3-0 mağlup oldu.

Galatasaray'ın Manisaspor kafilesinde Ufuk Ceylan, Robinson Zapata, Aykut Erçetin, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Emiliano Insua, Serkan Kurtuluş, Ahmet Kesim, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Lorik Cana, Aydın Yılmaz, Juan Emmanuel Culio, Emre Çolak, Arda Turan, Bogdan Sorin Stancu, Anıl Dilaver yer alıyor.

TAKIMLARIN KADROLARI


MANİSASPOR
İlker
Eren
Dixon
Kalabane
Ferhat
Yiğit İncedemir
Simpson
Mehmet Güven
Iwanski
Isaac
Kahe

GALATASARAY
Zapata
Serkan Kurtuluş
Gökhan Zan
Servet Çetin
Çağlar
Cana
Ayhan Akman
Sabri
Emre Çolak
Culio
Arda Turan

STAT: Manisa 19 Mayıs
SAAT: 20:00
HAKEM: Barış Şimşek
YAYIN: Lig TV & beyazgazete.com canlı anlatım servisi

Manisaspor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor

• Çok kötü bir sezon geçiren Galatasaray son altı maçında beş mağlubiyet, bir beraberlik aldı. 14. sıraya kadar gerileyen sarı kırmızılılar, düşme hattının ise dokuz puan üzerinde yer alıyorlar.
• Galatasaraylı taraftarlarla Arda arasındaki buzlar eridi. Takımdaki kötü gidişat nedeniyle taraftarların öfkesine maruz kalan genç yıldız, İzmir hava alanında tezahüratlarla karşılandı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de son deplasman galibiyetini, 17. haftada, 19 Aralık 2010 tarihinde Konyaspor maçında 1-0'lık sonuçla almıştı.
• Galatasaray'da cezalı olan Milan Baros ile Kazım Kazım forma giyemeyecekler. Grip olan Harry Kewell ile kadro dışı bırakılan Pino da bu maçta kadro yer almayacaklar.
• Ligde 36 puanla 11. sırada yer alan Manisaspor da son haftalarda sorun yaşıyor. Tarzanlar dört maçtır Spor Toto Süper Lig'de galibiyet yüzü görmediler.
Manisaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 20 puan toplarken, Manisa'daki müsabakalarda ise 16 puan alabildi.
Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 'yaralı aslandan korkacaksın' diyerek maçın beklenenden de zor geçeceğine inandığını vurguladı.