Philadelphia 76ers: 85 - Orlando Magic: 95

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic deplasmanda Philadelphia'yı 95-85'lik skorla mağlup etti.

Wells Fargo Center'da oynanan karşılaşmada konuk ekip Orlando Magic'te Dwight Howard ve Jameer Nelson 19'ar sayılık performansları ile galibiyetin mimarları oldular.

Orlando ekibinde Jason Richardson 12 sayı ve Ryan Anderson 18 sayı, 14 ribaundluk performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Maça ilk başlayan ve 31 dakika süre alan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu ise karşılaşmayı 7 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top kaptırmalık performans ile tamamladı.

Ev sahibi ekip Philadelphia'da ise Elton Brand 22 sayılık performansı ile sahanın en skorer oyuncusu olmasına rağmen mağlubiyete engel olamadı.

Karşılaşmada Jrue Holiday 15 sayı, 11 asist ve Andres Nocioni 13 sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer oyuncular oldular.

Philadelphia 76ers: 85 - Orlando Magic: 95

Orlando Magic sıradaki karşılaşmasını çarşambayı perşembeye bağlayan gece sahasında Indiana Pacers ile oynayacak olurken, bu karşılaşma ayrıca Orlando ekibinin normal sezondaki son karşılaşması olacak. Philadelphia ise normal sezonun son karşılaşmasını aynı gece sahasında Detroit Pistons ile oynayacak.

1. Periyot: Orlando 34-25 Philadelphia
2. Periyot: Orlando 16-22 Philadelphia
3. Periyot: Orlando 26-15 Philadelphia
4. Periyot: Orlando 19-23 Philadelphia