Rüştü Reçber: Schuster zamanında iletişim kopuktu

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Schuster zamanında iletişimin kopuk olduğunu söylerken, futbolun ve insanın olduğu her yerde duygusallık olacağını belirtti.

Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Rüştü Reçber, takımın içinde bulunduğu durumu Sabah Spor'a değerlendirdi.

"Beşiktaş çok iyi bir kadroya sahip. Normal şartlarda bu kadro başarılı olmalı ve buralarda bulunmamalıydı" diyen milli kaleci Rüştü, takımda gördüğü en büyük eksikliği ise şöyle anlattı: "Schuster döneminde takımda iletişimin kopuk olması en büyük eksiklikti. Futbol takımları bu kadar profesyonelliği kaldırmaz. Futbolun ve insanın olduğu her ortamda duygusallık vardır.

Takımda paylaşma ve kaynaşma kültürü oluşmadı. Bu da başarısızlığı getirdi." Gördüğü aksaklıklar sonrası sessiz kalmadığını söyleyen Rüştü, bu konuda zamanında gerekli makamlara gereken uyarılarını yaptığını belirterek, "Sanırım Schuster'in çalışma prensipleriyle de alakalı bir durumdu" ifadesini kullandı.

YABANCILARIN PERFORMANSI ARTTI


Takımın şu anki durumunu da değerlendiren Rüştü, "Tayfur hoca futbolcularla iyi iletişim içinde olan bir isim. Onu herkes seviyor. Kendisi de takımla birebir toplantılar yapıyor. Sorunları dinliyor, bu yönde büyük bir düzelme ve toparlanma var" derken yabancı futbolcularla ilgili, "Performansları arttı, demek ki memnunlar" yorumunu yaptı.

Rüştü Reçber Beşiktaş ailesini bir araya getirdi. Tecrübeli eldiven 4 yaşına basan oğlu Mehmet Burak'ın yaş gününde arkadaşlarını buluşturdu. Rüştü'nün eşi Işıl Reçber'in Party Kids'teki ev sahipliğinde yapılan doğum günü partisine Revna Demirören ve küçük oğlu Cemal de katıldı. Tayfur Havutçu, Ernst ile Neslihan-İbrahim Üzülmez çifti de partiye katıldılar.