Sporun oscarları sahiplerini buldu

Zaman Gazetesi okurlarının oylarıyla 2010'da zirveye çıkan sporcu ve spor adamları düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu.

21'incisi düzenlenen 'Yılın Sporcusu Ödül Töreni', anlamlı buluşmalara sahne oldu. Fair-play çağrısının ön plana çıktığı gecede renkli görüntüler hakimdi. Kokteyl alanı ve sahnedeki samimi diyaloglar ile ince mesajlar, sporda barış, dostluk ve kardeşliğe vurgu yaptı. 83. Oscar Ödül Töreni'nden iki gün sonra gerçekleştirilen tören, çıtanın yükseldiğini gözler önüne serdi.

Zaman'ın geleneksel 'Yılın Sporcusu Ödülleri' muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu. Türk ve dünya sporunun önde gelen simalarının yanı sıra siyaset camiasının ünlü isimlerinin anlamlı buluşmasında kürsüye çıkanlar, Zaman'ın ödülleri için 'Sporun Oscarları' nitelendirmesinde bulundu. Pazarı pazartesiye bağlayan gece Hollywood ve film dünyası, 83. Oscar Ödül Töreni'nde taçlandırıldı. Los Angeles'taki meşhur Kodak Tiyatrosu'nda yapılan tören için milyonlar ekran başına akın etti. Türkiye ise Akademi ödüllerinin hemen ertesinde, salı akşamı bambaşka bir 'Oscar'a kilitlendi. Türk sporunda 2010 yılında başarılı olanlar, Zaman Gazetesi'nin bu yıl 21.sini düzenlediği 'Yılın Sporcusu Ödül Töreni'nde onurlandırıldı.

Zaman Gazetesi Merkez Binası'ndaki İstikbal Salonu, bu görkemli gecenin ev sahipliğini ikinci kez üstlendi. Kırmızı halıdan geçip konferans salonuna adım atan konuklar, saat 19.00'da başlayan kokteylde eski dostları görme imkânı buldu. Başkanı, teknik heyeti ve futbolcularıyla takım halinde yemek yiyen Bursa'da ise bambaşka bir heyecan hakimdi. Saatler ilerledikçe gece daha da renklendi. Protokolün yerini almasıyla beklenen an gelip çattı. Açış konuşması için sahneye adım atan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın fair play çağrısı, gecenin ana temasını oluşturdu.

Sporun oscarları sahiplerini buldu