Beşiktaş sahasında Kayserispor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nde26.hafta karşılaşmasında Beşiktaş bugün sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanacak zorlu karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak olan zorlu mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Muhuttin Gürses yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında sahasında Kayserispor'u ağırlayacak Beşiktaş, 3 puana koşullandı. Bernd Schuster'in hafta başında istifasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu yönetimindeki siyah-beyazlılar, rakibini yenerek, 4.üncülük yarışında aradaki puan farkını 4'e indirmek amacında.

Bu maçın Beşiktaş adına bir diğer önemi de 19.03 tarihinde yani Dünya Berşiktaşlılar Günü'nde oynanacak olması. 108. yaşını kutlayacak Beşiktaş Kulübü, taraftarlarına galibiyet armağan etmek istiyor.

Beşiktaş'ta, sakatlığı büyük ölçüde geçen İsmail Köybaşı'nın durumu henüz netlik kazanmazken, hafta başındaki idmanda sol topuğuna darbe aldığı için tedavi edilen İbrahim Toraman'ın büyük olasılıkla bu maçta forma giyebileceği öğrenildi. Genç oyuncu Onur Bayramoğlu'nun sakatlığı ise sürüyor.

Bu arada, 3'er sarı kartı bulunan Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Mert Nobre ve Rüştü Reçber, sarı kart görmeleri halinde, 27. haftadaki Sivasspor maçında cezalı duruma düşecek.

KAYSERİSPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde iki hafta üst üste kaybeden Kayserispor, Beşiktaş deplasmanında toparlanmak istiyor. İlk maçı kendi evinde 1-0 kazanan sarı-kırmızılar deplasmanda da güçlü rakibi Beşiktaş'ı mağlup ederek hem moral bulmak, hem de Avrupa kupalarına katılabilmek adına bir nevi rakibi olan Beşiktaş'ın umutlarını kırmak istiyor.

Kayserispor Teknik Direktör Şota Arveladze maç hakkında, "İki haftadır kaybediyoruz. Artık bir an önce toparlanmamız şart. Kaybettiğimiz maçları unutmak istiyoruz. Önümüzde yine zor bir mücadele bizi bekliyor. Lig maratonunda her sonuç karşımıza çıkıyor. Çabuk toparlanmak için çok çalışmamız gerekiyor.

Beşiktaş her ne kadar yaralı olsa da Beşiktaş'tır. Bu maçta onlar kadar bizim de puan ve puanlara ihtiyacımız var. Eğer hedefimizde Avrupa kupaları var ise bu tür maçlarda kayıp vermemeliyiz" şeklinde konuştu.

TAKIMLARIN KADROLARI


BEŞİKTAŞ

Rüştü
Ekrem
Aurelio
Sivok
Doğukan
Necip
Ernst
Simao
Guti
Quaresma
Almedia

KAYSERİSPOR

Souleymanou
Savaş
Önder
Hamza
Hasan Ali
Selim
Mehmet Eren
Abdullah
Amrabat
Ziani
Kujoviç

STAT: Fi Yapı İnönü
SAAT: 19:00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig Tv