Carlo Ancelotti: Gol atmamıza gerek yoktu ki

Chelsea'nin İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti geniş bir kadroya sahip olduğunu ve rotasyon yapmaya devam edeceğini belirtti.

Şampiyonlar Ligi 16.03.2011 (Son Detaylar)

Chelsea Menajeri Carlo Ancelotti, 0-0 berabere biten Kopenhag maçından sonra yaptığı açıklamada oyuncularını sergiledikleri futboldan dolayı kutladı.

İngiliz kulüp, iki hafta önce deplasmanda oynanan maçı 2-0 kazandığı için adını çeyrek finale yazırmayı başarmıştı.

Karşılaşma sonrası ITV'te konuşan Ancelotti, "Bu maçta gol atmamıza gerek yoktu. Çünkü deplasmandaki maçı 2-0 kazanmıştık. Ayrıca iyi bir oyun ortaya koyduk. Gol de atabilirdik. Kaleye 24 şut çektik. Daha fazlasını yapabilir miydik? Bilemiyorum. Bence çok iyi bir kadromuz var ve müthiş bir maç çıkarttık." dedi.

Ara transferde Liverpool'dan rekor bir ücret ödenerek transfer edilen Fernando Torres'i ilk kez yedek kulübesine oturtan ve forvette Anelka ile Drogba'ya şans veren teknik adam, "Bu oyuncuların hepsi üst düzey futbolcular. Hangisini oynatacağıma karar vermek zorundayım. Çünkü şu an hepsi sağlıklı. Son lig maçımızda Kalou çok önemli işler yapmıştı. Anelka da Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol birden atmıştı." ifadelerini kullandı.