Elazığspor, Galibiyete İkinci Yarıda Ulaştı

Kendi sahasında Kasımpaşa`yı ağırlayan Elazığspor ikinci yarıda Sinan`ın ayağından attığı golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonunda basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, alınan galibiyetten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Özkara, "Özellikle bu maçı alırsak ikinci olacağımızı biliyorduk, çıktık oynadık kazandık. Kasımpaşa ligin en önemli takımlarından geçen yıl Süper Lig`den düşmüş deneyimli bir takım. İyi oyuncuları var. Tutuk başladık. Basit gol yedik, ama ikinci yarı yaptığımız değişiklikle çevireceğimizi söyledik Biz, biz gibi oynarsak bu maçı alacağımızı söyledik. Nitekim öyleoldu. Pozisyon vermeden maçı aldık" diye konuştu.

Elazığsporlu Sinan Özkan, "İlk yarı istenilen veremedik ama ikinci yarı golü bulduk ve galibiyetle ayrıldık. Önümüzdeki Erciyes maçı bakacağız o maçtan da üç puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Bordo-beyazlı bir diğer oyuncu Arif Şahin de "Bu taktımda olmaktan gurur duyuyorum. Benim iki senedir gördüğüm en iyi takımlardan birindeyim. Maçı kazanmasını bildik. Biz 60 dan sonra daha fazla ayakta kaldık ve yenmesini bildik" dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise Elazığspor`u tebrik ederek sözlerine başlarken, "İkinci yarı inanılmaz istekli bir Elazığspor gördük sahada. Bizim gol atmak için ileri çıkmamız lazımdı. İkinci yarı hiç yapmadık. Sonuçta bir gol atmak için ileri çıkmak gerekir. Ben Elazığ`ı tebrik ederim. Bizim takım hiç futbol oynamadı. Dolayısıyla mağlup olduk" dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Hüseyin de, "Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. İkinci gollü bulabilirdik. Elazığspor`u ikinci yarı daha iyi mücadele etti. Onları tebrik ederim. Hava şartları iyi değildi" şeklinde konuştu.

Kasımpaşalı bir diğer oyuncu Abdulhamit ise ilk yarı çok iyi oynadıklarını belirterek, "İkinci yarı Elazığspor`un bastıracağını biliyorduk. Biz çok geriye çekildik. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Elazığ`ı tebrik ediyorum yolları açık olsun" dedi.

Kaynak: İHA