Manisaspor Teknik Direktörü Özdeş: 12 Haftada 22 Puan Gururlandırdı

Spor Toto Süper Lig`de Kayserispor`u 1-0 yenen Manisaspor`da, teknik direktör Kemal Özdeş, Manisaspor farkını herkese göstermeye devam edeceklerini söyledi.


Özdeş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Manisa`da üst üste 4 kez kazandıklarını, hedefi play-off olan Kayserispor`a karşı önemli bir galibiyet aldıklarını bildirdi.

Karşılaşmaya çok iyi başladıklarını aktaran Özdeş, “Özellikle top bizdeyken çok iyi bir oyun ortaya koyduk. İlk yarının ortalarına kadar ikinci golü bulamayınca, rakibimiz bizi kendi yarı alanımızda savunma yapmaya zorladı. Zaten bunu öngörmüştük. İkinci yarıda takım savunmasını öne çıkardık. Gelecek hafta Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacağız. Bütün maçları tek tek değerlendiriyoruz. Gelişerek ve düzelerek yolumuza devam ediyoruz. Umarım başarılı oluruz. Bu galibiyeti, dün eşi doğum yapan menajerimiz Öner Karalar`ın bebeğine ve eşine armağan ediyoruz.” dedi.

Özdeş, ilk 12 haftada topladıkları 22 puanın kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Manisasporlu Bekir Yılmaz, oyunlarından ödün vermeden, çok iyi bir 3 puan aldıklarını söyledi. Yollarına aynı şekilde devam edeceklerini dile getiren Bekir, “Play-off hedefi bizde bir baskı oluşturmuyor. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.” diye konuştu.

Manisasporlu Akaminko da, uzun süreden beri yenilmediklerini, takım olarak çok iyi oynadıklarını, çok çalıştıklarını ve bunu da sonuçlara yansıttıklarını söyledi.


ŞOTA: BİZ SON VURUŞLARDA ETKİLİ DEĞİLDİK
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze de ligin iyi futbol oynayan ve formda ekiplerinden Manisaspor`a karşı mağlup olduklarını söyledi.
Manisaspor’un iyi top tutan, topu iyi kullanan bir takım olduğunu aktaran Şota, “Biz de topu kendimizde tutmaya çalıştık ama son vuruşlarda etkili olamadık. Gol yiyince rakip 3 puan aldı. Geçen seneye göre puan olarak başarılı olmayabiliriz ama aynı futbolu oynamaya çalışıyoruz. Özellikle son vuruşlarda, 3. bölgede daha fazla etkili olmamız lazım. Gol atmak futbolun en zor işi. Bazı maçlarda atıyoruz, bazı maçlarda atamıyoruz. Bugün atsaydık, puan alacaktık ama bugün bunu başaramadık.” şeklinde konuştu.
Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım, zor bir deplasmanda çok erken geriye düştüklerini, pas yapmaya çalıştıklarını ve bunu da başardıklarını söyledi. Hasan Ali, gol yollarında etkili olamadıkları için sahadan puansız ayrıldıklarını ifade etti.
Kayserisporlu Ömer Hasan Şişmanoğlu da iyi futbol oynayan Manisaspor`u tebrik ederek, gol pozisyonuna giremediklerini, bu konuda çalışmaları gerektiğini söyledi.