Woznıackı Çocuklarla Tenis Oynadı

Dünyanın 1 numaralı seri başı tenisçisi Caroline Wozniacki, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklarla tenis oynadı.

Kozmetik firması Oriflame`nin verdiği TEGV`e verdiği destek, TEGV Ferit Aysan Eğitim Parkı`nda ünlü tenisçi Caroline Wozniacki`nin de katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Ünlü tenisçi burada çocuklarla tenis oynadı. Çocuklarla birlikte olduğu ve onlara destek verdiği için kendisini şanslı hissettiğini söyleyen Wozniacki, "İstanbul`u çok seviyorum. Daha önce de gelmiştim. İstanbul`un tarihi yerleri de modern olan yerleri de çok büyüleyici. Restoranları ve mekanlarıyla çok sevdiğim bir şehir. Sponsorluk işleridolayısıyla da daha sonra da geleceğim`` dedi

Sosyal sorumluluk projesinde yer aldığı için de mutlu olduğunu ifade eden ünla tenisçi, "Benim için gökyüzü tek limit. İmkansız diye bir şey yok. Her şey mümkündür. Onlara da kendilerine inanmalarını ve hedeflerine kararlı bir şekilde yürümelerini öneriyorum" diye konuştu.

Önümüzdeki hafta başlayacak turnuvanın çok heyecanlı geçeceğini kaydeden Wozniacki, "En iyi tenisçiler burada oynuyor olacak. Umarım böyle güzel bir turnuvada iyi bir sonuç elde ederim" dedi.

Caroline Wozniacki, korta çıkarak çocuklarla birlikte bir süre tenis oynadı.

Kaynak: İHA