Gaziantepspor, İlk Galibiyetini Gençlerbirliği Karşısında Almak İstiyor

Bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Gaziantepspor, 3 puan için mücadele edecek.

Kırmızı - siyahlı takımın teknik direktörü Abdullah Ercan, 6 haftadan buyana galip gelemediklerini, ancak ilk galibiyeti Gençlerbirliği karşısında almak istediklerini söyledi.
Celal Doğan Tesisleri’ndeki antrenman, ısınma koşusu ile başladı. Daha sonra üç grup halinde kafa ve ayak ile top çalışması yapıldı. Basın mensuplarına, hazırlıklar ile ilgili değerlendirmede bulunan teknik direktör Ercan, Beşiktaş ve Sivasspor karşılaşmalarında iyi futbol oynamalarına rağmen topu bir türlü kale çizgisinden içeriye sokamadıklarını belirtti.

İyi hazırlandıklarını ve kazanmak istediklerini ifade eden Ercan, “Bir şanssızlığımız var. Daha Süper Lig’de galibiyetle tanışamadım. Bu hafta buna son vermek istiyoruz. İyi çalışıyoruz ve başaracağımızı düşünüyoruz. Kendi sahamızda oynama avantajımız var. Bizim 3 puana daha çok ihtiyacımız var. Bu gibi psikolojik etkenler bizi biraz daha öne çıkarıyor. Her maçı kazanmak için oynayacağız.” şeklinde konuştu.
Gaziantepsporlu futbolcu Bekir Ozan ise galibiyet parolasıyla çalıştıklarını kaydederek, “İki haftadır yükselen performansımız var. Ama bir türlü sonuca yansıtamadık. İnşallah bu hafta takım arkadaşlarımla birlikte artık bu oyunu skorda yansıtmak istiyoruz. Bu şanssızlığımızı da kırmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Muhammed Demir de “Bu maçta kesinlikle galibiyetle çıkmamız gereken bir maç olacak. Tabiki de 3 puan almadığımız için bir stresimiz var. O 3 puanı da aldıktan sonra her şey daha da güzel olacak diye düşünüyorum. İnşallah bu maçtan galip geliriz.” değerlendirmesinde bulundu.