Fenerbahçe`de Gökhan Gönül ve Selçuk, Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçe, deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-lacivertli takımda Emre, Ziegler ile sakatlıkları geçen Gökhan ve Selçuk antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana sağ arka adalesindeki kısmi yırtık nedeniyle tedavisi süren Volkan Demirel ile geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle evinde dinlenen Yobo katılmadı. Volkan Demirel`in salonda yaptığı özel antrenman programıyla çalıştığı belirtildi. Daha önce kırık yaşadığı kaburga bölgesindeki ağrı nedeniyle MR çektirdiği için dünkü antrenmanda yer almayan Gökhan ile sakatlığı geçen Selçuk da bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Dünkü antrenmanda takımdan ayrı çalışan Ziegler ile Emre de takımla birlikte antrenmanın tamamında yer aldı.

Tedavileri süren Serdar Kesimal ile kaleci Serkan Kırıntılı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada yürüyüş ve hafif tempolu koşu yaptıktan sonra çalışmalarını salonda özel program doğrultusunda sürdürdü.

Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman, antrenmanda yapılan çift kale maçta as takımda Orhan, Bilica, Bekir, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Caner, Alex ve Bienvenu`dan oluşturdu. Daha sonra Kocaman, sol kanatta Caner`in yerine as takımoa Stoch`a görev verdi. Çift kale maçta as takım ile yedeklerden oluşan takım 1-1 berabere kaldı. As takımın golünü Mehmet Topuz atarken, yedek takımın golünü Sezer kaydetti.

Öte yandan 5`e 2 pas çalışması sırasında ortada bulunan Dia topu kapamayınca futbolcular Senegalli futbolcunun kulaklarına vurarak cezalandırdı.