Sivasspor 2010-2011 Futbol Sezonunu Açtı

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor 2010-2011 futbol sezonunu açtı.

4 Eylül Stadı'nda gerçekleştirilen açılış töreninde bir konuşma yapan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, taraftarına bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bugüne kadar 4 Eylül Stadı'nın çok önemli maçlara şahit olduğunu dile getiren Odyakmaz, iki sezon önceki şampiyonluğu kaybettikleri Galatasaray maçı için, "Belki çoğunuz bilmiyorsunuz ama 5-3 kaybettiğimiz Galatasaray maçı bizim hayallerimizin yıkıldığı maçtı. Ama o maçın ardından bile hiçbir taşkınlık olmadı. İnter Toto
maçlarında, UEFA maçlarında da olmadı. Taraftarımız desteklerini bu sezonda da sürdürsünler" dedi.
Yavuz Seçkin'in sunuculuğunu yaptığı sezon açılışında bir konser veren İsmail Türüt yeni çıkan kasetinde ülkede artan terör olayları sonrası yazdığını belirttiği türküsünü seslendirdi. Türüt, seslendirdiği türküsünün ardından tribünlerden büyük alkış aldı. İsmail Türüt'e Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz Sivas'ın simgesi olan Kangal Köpeği yavrusu hediye etti.
İsmail Türüt'ün konserinin ardından Yavuz Seçkin Pop Star Ajdar'ın 'Çikita Muz' şarkısı ile stada bulunanlara keyifli dakikalar yaşattı. Sivasspor sezon açılış töreninde daha sonra sahne alan ünlü pop şarkıcısı Gülşen stada bulunan taraftarlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Tribünleri tek tek dolaşan Gülşen birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.
Konserlerin ardından Sivassporlu futbolcular tek tek isimleri okunarak sahaya çağırılırken havai fişek gösterisi düzenlendi. 6 yeni transferler ilk kez 4 Eylül Stadı'na çıkarak taraftarlarını selamlarken, takım toplu olarak yeni sezon fotoğrafı çektirdi.
Açılış töreninde Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun'da yer aldı.