Tokatspor Olağanüstü Kongresi

Tokatspor Kulübü Olağanüstü Kongresi'nde Murat Şahin tekrar başkan seçildi.

  TFF 2 . Lig takımlarından Tokatspor ' un çoğunluk sağlanamadığı için 3 ' ncü haftaya kalan olağanüstü kongresi Tokatspor Adnan Çiçek tesislerinde yapıldı . Çoğunluğun sağlanması ile yapılan kongrede konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek , Tokat spor ' da asla hedef küçülmeyeceğini ifade ederek , " 2 sezondur Bank Asya 1 . Lig ' in kapısından dönüyoruz . Türkiye kupasında mücadele ederek Tokatspor ' un ismini Türkiye ' ye duyurduk . Artık dedikodu yapma zamanı değil . Herkesin bu yeni oluşan yönetime destek
vermesini istiyorum " dedi .
Tokatspor Kulübü Başkanı Murat Şahin ise Tokatspor ' a tüm Tokatlıların sahip çıkmasını istedi . Son 2 yıldır son anda kaçırdıkları Bank Asla 1 . Lig ' e bu yıl çıkmak istediklerini ifade eden Başkan Şahin , " Şu andan itibaren çalışmalarımıza başladık . İlk olarak teknik heyet konusunda çalışmalarımız başlatıp daha sonra transfer çalışmalarına başlayacağız . Fakat bize bu konuda özellikle sabit gelirler konusunda destek verilmesini istiyoruz . Yeni bir yönetim oluştu ve bu yönetimde yeni arkadaşlar bulunuyor .
İnşallah Tokatspor ' u layık olduğu yerlere taşıyacağız " diye konuştu .
Konuşmaların ardından yapılan seçimde 55 delegenin oyunu alan Şahin , tekrar başkan oldu . Tokatspor ' un yeni oluşan listesinde eski başkanlardan İsmail Duman ve Veli Gökyıldız da yer aldı .