Her an sarı kırmızı formayı giyebilir

Belçika'nın Anderlecht Kulübü, The New Saints maçı kadrosuna almadığı Çek orta saha oyuncusu Jan Polak transferiyle ilgili Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Belçika'nın Anderlecht Kulübü, Çek orta saha oyuncusu Jan Polak transferiyle ilgili Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Anderlecht Kulübü'nün resmi internet istesinden yapılan açıklamada, Belçika temsilcisinin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynayacağı The New Saints maçı kadrosunda Polak'ın yer almadığı belirtildi. Çek oyuncunun, Galatasaray ile transfer görüşmelerine başladığı için kadroya alınmadığı bildirilirken, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'un da bu oyuncuyla ilgilenmekten vazgeçmesiyle sarı-kırmızlıların bu transferde şansının arttığı da haberde yer aldı.

Anderlecht Polak'a UEFA'ya listesinde yer vermedi

Galatasaray'ın görüşmelere başladığı Jan Polak, Anderlecht'in Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu için UEFA'ya bildirdiği listede yer almadı.

Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Çek futbolcu Jan Polak, Anderlecht'in Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynayacağı The New Saints maçı için UEFA'ya bildirdiği listede yer almadı.

Belçika kulübünün Çek oyuncuyu, Galatasaray ile transfer görüşmelerine başladığı için kadroya almadığı bildirilirken, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'un da bu oyuncuyla ilgilenmekten vazgeçmesiyle sarı-kırmızlıların bu transferde şansının arttığı da haberde yer aldı.

Bu arada Galatasaray'ın Jan Polak için Anderlecht'e 2.5 milyon euro önerdiği ve cevap beklediği belirtildi

Her an sarı kırmızı formayı giyebilir