Quaresma reklam yıldızı oluyor

Beşiktaş'ın büyük yankı uyandıran transferi Quaresma'yı reklamlarında oynatmak isteyen firmalar kıyasıya bir mücadeleye girdi.

Beşiktaş’ın bonservisi için İnter’e 7.3 milyon euro, kendisine de 3 yıl için toplam 11 milyon euro ödeyeceği Quaresma, reklam yıldızı oluyor.

Bir çok ünlü firma, Beşiktaş'ın yalnızca Türkiye'de değil, Avrupa'da da ses getiren transferi Ricardo Quaresma'yı reklamlarında oynatmak için adeta kuyruğa girdi.

Portekizli futbolcunun popülaritesinden yararlanarak ürün satışlarını artırmak isteyen bir çok firma, yıldız oyuncuyu reklamlarında oynatmak için Beşiktaş Kulübü'ne başvuruda bulundu.

BEŞİKTAŞ DA PAY ALACAK

Siyah-Beyazlı yöneticiler kendilerine gelen bu teklifleri değerlendirmeye alırken, Quaresma ile yapılan sözleşme gereği Portekizli oyuncunun yer aldığı reklam filmlerinde Beşiktaş Kulübü'de pay alacak. Quaresma ile yapılan anlaşmanın ilgili bölümünde, 'Quaresma oynayacağı reklam filmlerinde alacağı paranın 3'te birini Beşiktaş Kulübü'ne verecektir' deniliyor.

FUTBOL OYNAMAK DAHA ÇEKİCİ

Bu arada Ricardo Quaresma, daha önce Porto forması giyerken reklam filminde oynadığını belirterek, 'Benim için farklı bir deneyim olmuştu. Ama göründüğü kadar kolay olmadığını söylemeliyim. Bana göre herkes kendi işini yapmalı. Yani futbol oynamak benim için daha çekici' diye konuştu.

ensonhaber